mstpos.com
Inregistrare

Axis Cloud – O Aplicatie de Vanzari in Cloud Deosebita

Axis Cloud este o Aplicatie Android robusta si gata de folosit, care este software POS pentru afaceri cu amanuntul si restaurante. Aceasta completeaza si extinde functionalitatea platformei web mstPOS.com. Veti obtine un sistem complet POS, care impresioneaza prin viziune, functionalitati si accesibilitate!

Axis Cloud este proiectat pentru casieri, vânzători și chelneri pentru a-și servi clienții rapid. Programul este optimizat pentru a lucra cu monitoarele touchscreen și utilizează datele și setările specificate în prealabil la profilul Micro.bg. Printre avantajele aplicației se numără cerințele hardware scăzute ale sistemului, compatibilitatea cu o gamă largă de dispozitive Android OS și performanțe rapide!

Lucrul cu Axis Cloud și Micro.bg este ușor. Găsiți mai jos pașii pentru setare:

  • Creati un profil pe mstPOS.com.
  • Stabiliti setarile companiei dvs. pe mstPOS.com.
  • Adaugati nomenclatorul (parteneri si produse) pe mstPOS.com.
  • Descarcati si Instalati Aplicatia Axis Cloud pe dispozitivul mobil, pe care va fi folosita (descarcati folosind link-ul https://play.google.com/store/apps/details?id=microinvest.AxisCloud sau scanati codul QR).
  • Introduceti numele de utilizator si parola, create pe Micro.bg cand porniti Axis Cloud.

Atentie! Axis Cloud functioneaza online & offline. Cand lucrati online Axis Cloud sincronizeaza datele in timp real cu mstPOS.com si orice modificare de inventar este imediat reflectata in sistem. Cand lucrati offline operatiile facute in Axis Cloud sunt stocate si transferate automat in bza de date mstPOS.com cand treceti online.

  • Pentru a folosi ambele sisteme, trebuie platit un abonament pentru mstPOS.com. Numarul de utilizatori pentru care se plateste abonamentul stabileste deasemenea numarul de dispozitive care pot fi conectate in acelasi timp.

Axis Cloud

Aplicatia de Vanzare in cloud pentru sistemul Tau perfect!

Start

Opinii

Nu exista opinii despre acest articol

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta pe site mai buna si pentru a analiza traficul. Utilizand in continuare site-ul va exprimati acordul asupra modului in care utilizam cookie-urile. Afla mai multe.

Accepta