mstpos.com
Inregistrare

Confortabil: creati "Selectia produselor"

mstPOS.com oferă posibilitatea de a crea o selecție de produse. Este un set predefinit de produse grupate prin selecție manuală și sub un nume comun. Un exemplu de astfel de selecție este un "set de piese de schimb", care sunt din diferite grupuri, dar merg împreună și fac parte, de obicei, dintr-o ordine comună. Prin crearea unei selecții de produse, operatorii pot procesa grupe similare sau complementare de produse cu scop general.

O altă utilizare a selecției de produse este abilitatea de a crea meniuri scurte de articole care sunt folosite foarte des, de exemplu, o selecție a celor mai interesante produse, o selecție de produse noi, o selecție de produse promoționale și alte seturi similare.

Selectarea produselor permite selectarea simultană a acestora și serviciilor din diferite grupuri care sunt grupate de un operator și plasate pe o listă comună.

Puteți vedea cum ar putea să arate locația dvs. gata de utilizare. Explorați beneficiile sistemului demo conectându-vă cu următoarele date:

Opinii

Nu exista opinii despre acest articol

Folosim cookie-uri pentru a va oferi o experienta pe site mai buna si pentru a analiza traficul. Utilizand in continuare site-ul va exprimati acordul asupra modului in care utilizam cookie-urile. Afla mai multe.

Accepta