Регистрация

Micro.bg готов за сертификация в НАП в срок

Според последните изменения в Наредба Н-18 до края на месец септември 2019 г. всеки търговец трябва да премине към работа с нов касов апарат и сертифициран СУПТО продукт (софтуер за управление на продажби в търговски обекти).

Платформата www.Micro.bg по посочените критерии в нормативния документ представлява СУПТО. В тази връзка екипът ни е предприел всички необходими стъпки за официалното сертифициране на платформата в публичния регистъра на НАП. Регистрацията ще бъде направена в посочения срок, за да Ви гарантираме изрядна софтуерна платформа според всички законови изисквания. Необходимите преработки на Micro.bg са минимални, като е предвиден вариант за удобна работа както на потребители, които приемат плащания само по банков път, така и за тези, приемащи плащания в брой и с кредитна/дебитна карта, за които издаването на фискален бон и съответно връзката с касов апарат/фискален принтер е задължителна.

Ще се погрижим да получавате актуална информация, полезни насоки и специални предложения за безпроблемното привеждане на бизнеса Ви към Наредба Н-18.

Коментари

Все още няма запитвания или коментари към тази статия

Micro.bg използва "бисквитки", за да подобри функционалности, да анализира трафика към сайта и да персонализира онлайн преживяването на всички потребители. Ако продължите без да променята настройките, ние ще приемем, че се съгласявате с нашите „бисквитки“ Научете повече.

Разбирам